€ 0,00
 

Verzenden

Bestellingen die gedaan zijn op werkdagen worden binnen 24 uur aangeboden aan PostNL voor verzending.

Logo PostNL

Bestellingen die gedaan zijn op werkdagen worden binnen 24 uur verzonden in een 'bubbel-envelop' of brievenbusdoosje. Gewoonlijk wordt briefpost binnen 1 tot 3 dagen bezorgd (m.u.v. zondag en maandag, dan bezorgt PostNL geen briefpost).
Bestellingen die verzonden worden naar België worden gewoonlijk bestelling binnen 2 tot 4 dagen bezorgd.

Bij briefpost is het niet mogelijk om door middel van een track&trace-code te zien waar uw bestelling is. U kunt tijdens het afrekenen kiezen voor verzenden met brievenbuspakket, hierbij is het wel mogelijk om door middel van een track&trace-code uw bestelling te volgen. De extra kosten hiervoor bedragen € 1,50.

Als u van ons bericht hebt gekregen dat uw bestelling is verzonden, en u heeft vragen over de bezorging, kunt u het beste contact opnemen met de klantenservice van PostNL. Deze is bereikbaar op telefoonnummer 088 - 225 55 55, maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur.

Logo DPD

Bestellingen die meer wegen dan 100 gram worden vaak verzonden met DPD of DHL als brievenbuspakket, inclusief track&trace-code.

Bestellingen met een totaalbedrag van 15,00 euro of hoger in Nederland en BelgiĆ« worden gratis verzonden. Bij bestellingen met een totaalbedrag onder de 15,00 euro in Nederland en België rekenen we € 1,99 voor verzend- en transactiekosten.

Logo DHL

Op dit moment leveren wij alleen in Nederland en België.